Dags för Europa League och ett toppmöte i grupp J mellan Monaco och Tottenham. Tottenham vann första matchen och Monaco fick med sig ett oavgjort resultat borta mot Anderlecht.

Monaco har fullt fokus på Europa League och kommer gå för tre poäng här hemma. Tottenham brukar dock rotera lite i Europa League och mycket handlar om att man har bred trupp, men också pga att engelska lag får mycket mer pengar i den inhemska ligan och inte lägger så mycket vikt på Europa League för ens de tar sig vidare till slutspelet och CL-platsen börjar gälla.

Monaco har en bra offensiv och en mindre bra defensiv med ganska tröga spelare som kommit sig till åldern. De senaste matcherna har det blivit 3-2, 2-3 och 3-3. Tottenham spelade 4-1 hemma mot Man City och fick igång offensiven, och i matchen innan dess spelade man 1-2 mot Arsenal.

Senast lagen möttes blev det hela 5-2 med.

Jag har svårt att se att båda lagen ska gå mållösa ens och jag tycker oddset är högt med tanke på de senaste tidens resultat med.

Moutinho och Toulalan har saknats i Monaco och gjort att det blivit mindre bollinnehav och mer svängig fotboll. Jag tror Tottenhams anfallare kommer passa fint mot sega Carvalho och Raggi med.

Jag investerar och vi får även tillbaka pengarna på exakt två mål, allt för bra.

Skribent: Olofsbetting
29 September 2015