Martial har fått den start han behövde för att få igång självförtroendet och tro på sig själv. Han har även fått den start som gör att LvG kommer att satsa på honom från start i framtiden, även om Rooney är tillbaka. För ska vi vara ärliga så är Rooney bättre som släpande och Man Utd behöver en djupledslöpande forward som kan sätta sina lägen.

Visst, han påminner faktiskt lite om Henry i stilen, med sitt enkla löpsteg och sina enkla avslut. Martial har redan kommit upp i 3 mål i ligan. Wilson (Bournemouth) och Mahrez (Leicester) leder skytteligan på 5 mål just nu. Costa är avstängd i 3 matcher och Agüero har bara 1 mål och brukar vara skadad ofta.

Jag känner att en ensam anfallare i Man Utd borde få sina lägen och de börjar hemma mot Sunderland. Här finns bra chanser för att göra några mål och varken Mahrez eller Wilson ska hålla över hela säsongen.

15.00 är för högt för det oddset kommer säkert vara nere på under 5.00 när säsongen har kommit 15 matcher in är jag ganska säker på.

Man Utd har en tunn trupp rent offensivt med och inga spelare som står och knackar på dörren och måste ha 15 min inhopp för att göras glada heller.

Nej, 15.00 känns för högt. Jag vågar inte vänta några matcher till för då sjunker nog oddset.

Skribent: Olofsbetting
29 September 2015