Dags för Premier League! Ligan som har flest experter på nätet och ligan som alla kan mest om också.

Det är dags för den första rundan och många lag har värvat nya spelare eller fått nya tränare. Jag kommer inte lägga några större slantar utan brukar gilla att vänta lite så man får en överblick över lagen, startuppställningarna och spelsättet.

Men jag ska köra emot mig själv här, för det kliar lite i fingrarna då vi har en fin match framför oss.

Man Utd var en av de bästa lagen på hemmaplan förra året och man öste alltid på framåt med hörnor och mål och man brukade även leda i halvtid. Rooney gjorde 11 av sina 12 mål på hemmaplan.

Det finns några olika alternativ att spela på här med andra ord. Men jag kommer nog inte reka några målskyttar under säsongen om oddsen inte sticker ut eller vi har en skadad defensiv i motståndarlaget.

Funderade på Rooney, Man Utd över 6.5 hörnor och även ht/ft, men beslutar mig istället för att köra på Man Utd över 1.5 mål.

Man Utd kommer att vara spelförande hemma på Old Trafford inför ett kokande Old Trafford. Vi har många nya spelare som gärna vill visa upp sig inför fansen och kommer att göra sitt bästa.

Kollar man på de senaste 8 matcherna hemma för Man Utd mot Tottenham så har de slutat 3-1, 2-1, 0-0, 5-2, 2-0, 3-1, 2-0, 3-0, 2-3, 1-2, 3-0.

Alltså i 7 av 9 matcher har Man Utd klarat av att göra 2 mål hemma på Tottenham. Ska vi räkna in att De Gea inte står i målet och att backlinjen har varit instabil men blivit bättre, så vågar jag mig inte på något handikapp och BLGM ligger lite för lågt.

Rooney, Depay, Mata och Young borde kunna klara av att göra två mål på Vorm i målet, då Lloris är skadad.

Vertonghen och Alderweireld spelar mittbackar i Spurs med och har inte fått allt för många matcher ihop då den senare kom från Southampton inför säsongen. Tottenham släppte in över 1.5 mål borta i drygt hälften av sina bortamatcher förra säsongen med och i övrigt har man inte värvat några större namn i år heller.

Vi håller nere insatsen då det är en premiär.

Skribent: Olofsbetting
8 August 2015