Dags för returmöte i Champions League, och Malmö FF fick inte med sig det resultat man hade hoppats efter första mötet. Jag tycker MFF gjorde det riktigt bra i första halvlek, och Salzburg var skärrade. Men sen fick man det där otagbara målet och den gyllene träffen som tyvärr gjorde att matchen öppnade upp sig. Det blev grinigt och det var snack om straffar hit och dit. Kändes märkligt att MFF inte drog på sig 3 kort, men men, ska inte älta det spelet längre.

Salzburg kommer till matchen med en ny målvakt, och Soriano är hemma i Österrike enligt media i Salzburg, han spelade inte i helgens förlust heller och Salzburg har inlett med två raka förluster. Det säger en del om kvaliteten i Salzburg.

Jag är ganska övertygad om att MFF kommer att föra matchen, för man ska vara det bättre laget här helt klart. Jag har som sagt inte missat många MFF-matcher under året, och något jag gillar är hur MFF alltid spelar i första halvlek hemma.

Man brukar inleda pigg och offensivt första 15-20 min, och med ett kokande Swedbank där Salzburg inte kommer att ha allt för många trogna fans så blir det tufft.

Jag var själv på returmötet förra säsongen och även gruppspelsmatcherna, så jag vet vad jag snackar om.

Jag har svårt att sia om det kommer att bli 2-0, 2-1 eller 1-0, men något där tror jag på.

Dock hittar jag ett odds jag tycker sticker ut lite. Malmö FF har värvat in rutinerade spelare och Djurdjic var osynlig i första mötet, men har smällt in 3 mål på 2 matcher i Allsvenskan, han kommer mer till nytta när MFF trycker på och lägger inlägg med.

Att MFF gör mål i båda halvlekarna ger 4.00 drygt, och att man gör mål i första halvlek ger 2.20 drygt, men jag beslutade mig ändå för att ta första målet i första halvlek till 2.80.

Salzburg lär ligga lågt och kontra och deras anfallare är inget som skämmer mig jättemycket, och det känns tryggare med Wiland.

Jag tror istället att Salzburg kommer köra precis som MFF, för 0-0 i första halvtid och sedan kontra i andra.

Att MFF gör första målet och även att man gör det i första halvlek tror jag vi skulle haft ner mot 2.30-2.40 istället, så jag investerar här.

Återkommer med hörnspel när jag hittat odds på detta med, för det känner jag mig ganska säker på att det kommer komma.

Skribent: Olofsbetting
4 August 2015