Dags för returen i Champions League, och jag kan inte minnas senast fansen var såhär laddade. Malmö FF har ju tagit sig till Champions League förut och tack vare 2-3 målet har förväntningarna på avancemang stigit. De senaste dagarna har inte handlat om Häcken, så det är inga huvuden som hänger bland spelarna.

Snarare är folk övertaggade, både spelare och fans, och biljetterna såldes slut löjligt snabbt. För att veta vilken stämning det är på Swedbank så måste man ha varit där när det varit CL-spel.

Malmö FF har drygt 14-1 i målskillnad på kvalmatcher hemma eller något i den stilen. De har inte släppt in mål hemma sedan vinsten mot Rangers när Hamad avgjorde i Europakval.

Stadion kommer fullständigt koka och jag har svårt att se att Malmö FF inte skulle göra mål ikväll, otänkbart för mig. Celtic hade problem så fort deras backar blev satta under press och det såg man små glimtar av i första mötet. Nu kan de räkna med att MFF kommer att pressa dem ännu högre och tack vare en förlust och inte oavgjort resultat så kommer MFF inte att spela defensivt heller, vilket jag bara tror var bra.

Malmö FF brukar börja bäst redan i första halvlek, de första 20 min, för att sedan lugna ner sig i andra halvlek.

Tycker 1.95 är allt för bra på Malmö FF att göra mål i första halvlek och hugger då det ligger lite högre här än på andra bolag.

Det kommer bli en magisk inramning på stadion ikväll!

Skribent: Olofsbetting
25 August 2015