Liverpool roterade i Europa League och nu när det vankas ligaspel så är det full fart igen. Man kommer möta Monks Swansea som inte spelar bra för tillfället. Monk är en av dem mest pressade managerna i ligan för tillfället och senast roterade han på både Gomis och Sigursson i någon slags panik.

Liverpool är ligans bästa hörnlag, utan tvivel. Man har 14, 10, 11 hörnor på sina tre senaste hemmamatcher och laget spelar bättre och bättre under Klopp.

Visst, jag hade kunna spela någon sorts handikapp på Liverpool med, men Swansea har några luriga spelare och jag tror att Klopp nöjer sig med vinsten. Ser inget Liverpool som vinner med stora siffror än så länge, även om 4-1 mot Man City imponerade. Men fortsätter dem med ett stort resultat här så får man gå över på handikappspel kanske.

I alla fall, Liverpool anfaller mycket på kanterna och kommer att ha trycket långa stunder av matchen. Man har en otrolig rörlighet på anfallarna som gör att backarna i Swansea kommer att få slita och offra ut några bollar till hörnor tänker jag.

Över 6.5 hörnor känns bra, trodde på en lina på 7.5 här istället.

Skribent: Olofsbetting
27 November 2015