Jag tycker att Leverkusen är allt för stora favoriter här. Leverkusen har inte riktigt hittat rätt än, de har sålt av Castro och Son och det har påverkat offensiven lite. Man har hackat sig fram i ligaspelet och man känner inte helt igen dem. Segern mot BATE är inte speciellt imponerande då BATE lär vara ett stryklag genom Champions League.

Roma inledde dåligt men har spelat upp sig i Serie A och man har en fantastisk offensiv och producerar mål i klass med Dortmund offensivt. 

Jag funderade på om jag skulle köra att båda lagen gör mål, eller om jag skulle spela över 2.5 mål också. Men jag tycker ändå att värdet är just på Roma, som ger över 4.00 för seger.

Jag tycker det ska vara jämnare än så. Leverkusen har 3 poäng efter vinst hemma mot BATE och förlust efter sen vändning borta mot Barcelona.

Roma har en poäng då man spelade oavgjort mot Barcelona och sedan mystiskt nog förlorade borta mot svaga BATE:

Detta gör att Roma minst måste ha med sig X2 och sedan vinna hemma i returen för att ha chans att avancera, så länge dem inte slår Barcelona i returen då.

Leverkusen vet också att 1X är ett bra resultat eftersom Roma tappade mot just BATE, som Leverkusen förmodligen kommer att ta 6 poäng mot totalt.

Jag hade kunnat tänka mig att lira över 1.5 mål för Roma och även raka 2an då oddset sticker ut, men jag väljer att köra på +0.75 mål för Roma.

Då blir det bara halv förlust vid vinst för Leverkusen-vinst med ett mål.

Hel förlust om Leverkusen vinner med två mål och vinst om det slutar X2 för Roma.

Viktige Lars Bender missar matchen för Leverkusen, en viktig balansspelare på mitten.

Roma har inga vidare avbräck på nyckelspelare. Keita, Totti och Strootman saknas.

Skribent: Olofsbetting
19 October 2015