Barcelona är redan klara gruppvinnare, den saken är klar, och uppvisningen mot Roma var utan dess like. Messi var tillbaka på spelhumör och MSN är helt igen. Jag vet inte om vi någonsin kommer se en bättre anfallstrio i modern tid. Jag lär inte se det så länge jag lever i alla fall.

Leverkusen kommer att kriga i sista hemmamatchen mot Barcelona för att ta sig vidare istället för Roma. Men Roma avslutar hemma mot BATE och redan i halvtid förvånar det inte mig om Leverkusen får höra om Romas ledning och bli omotiverade.

Men oavsett vilket så bör Barcelona vinna denna match enkelt. Eventuellt kommer Barcelona att rotera lite spelare, men mest på mitten och kanske en av forwardsen. Har svårt att se att Messi ska bli petad, han brukar spela 90 min oavsett.

Värderingen på 2.05 på Barcelona håller jag inte med om, jag hade själv lagt den runt 1.80-1.85 beroende på vilket lag man ställer på planen.

Men efter att ha sett Leverkusens stela spel mot Astana så gör det mig bara ännu mera säker. Leverkusen är i klass med Roma och där fick vi se 6-0 för Barcelona. Barcelona ska ha klart bättre chans än dem 50% som bolagen menar på.

Skribent: Olofsbetting
26 November 2015