Jovisst, 1.49 är inget höjarodds, men jag gör en värdering ner mot 1.35 på detta spel, så i mina ögon kan jag kasta in 7 units då jag tycker det är för högt.

Det är ett viktigt derby som väntar i Göteborg. Det är ett Häcken som är revanschsugna efter den sena förlusten i förra mötet och det är ett IFK Göteborg som måste vinna för att inte halka efter.

Göteborg är såklart favoriter, men Häcken har spelat upp sig på senare tid och fått in lite nya spelare och en ny arena.

Göteborg kommer utan Gustav Svensson och Matthias Bjärsmyr, två viktiga kuggar i centrallinjen.

Jag gissar att Göteborg kommer att vara spelförande och med största sannolikhet kommer att föra matchen.

BK Häcken är Allsvenskans "fulaste" lag och ligger sist i Fair Play-ligan. Inte ovanligt med röda kort och matcher där man som lag tar 2-3 gula kort per match.

Detta är ett derby och man är redan Allsvenskans "fulaste" lag. Jag har svårt att se att man kommer hålla igen, och Sudic i Häcken gick ut och sa "-De krigar på varje boll, så det krävs fullt fokus i 90 plus. Vi ska inte ge bort några fördelar alls, utan vi kommer kriga på också och spela lite fulare om det behövs"

Kortlinan ligger på 3.5 kort till 1.75 men Göteborg brukar vara snälla så jag vågar mig inte på den, jag tror istället att Häcken kan stå för minst 2-3 kort i matchen.

Över 2.5 kort för Häcken finns till 2.80, men jag spelar hellre safe här.

Skribent: Olofsbetting
12 August 2015