Dags för franska ligan. Rennes tappade viktiga poäng senast hemma mot Lille men räddade upp sig mot slutet och klarade ett oavgjort resultat trots en bitter straffmiss och att man var en man mer.

Rennes ligger tvåa i ligan efter PSG och möter jumbon och nykomlingen GFC Ajaccio. Ajaccio har inlett med 1 poäng på 6 matcher och 1 gjort mål framåt bara. Det är såklart otroligt dåligt för dem.

Ajaccio har problem med målskyttet men kommer mer och mer in i ligaspelet ju längre serien lider tänker jag. Rennes försvarsspel imponerade inte sist mot Lille som kom till många avslut och jag såg matchen Ajaccio hade sist hemma mot Monaco. Man kom till hela 26! avslut.

Det är många avslut för ett topplag, men lilla Ajaccio klarade detta och man borde gjort en eller två mål mot Monaco som roterade då med.

Rennes har gjort mål i alla sina matcher med och mot jumbon ska man såklart vara favoriter med Sio i anfallet i form med.

Oddset har gått upp och halv vinst på två mål i matchen tycker jag låter bra med tanke på hur Ajaccio spelade sist hemma, samt Rennes defensiv mot Lille, och att jag tror att Rennes gör mål såklart.

Skribent: Olofsbetting
23 September 2015