Är ganska imponerad av vad jag har sett av Astana so far. Det är ett lag som inte kryper ner i planen, utan som sätter press med forwardsen direkt och inte låter motståndarna rulla boll.

I första mötet mot Galatasaray kom målet till lite slumpmässigt och matchen var jämn. Galatsaray är lite under isen och har precis bytt tränare med. Det såg inte alls bra ut borta mot Atl Marid och man borde kanske förlorat med större siffror med.

Nu kommer den nygamle tränaren Mustafa Denizli doch ha lite tid på sig fram till detta möte, men jag tror ändå att det kommer att vara jämnare här.

Vi vinner ju även om Galatasaray vinner med ett mål, och det ligger en plats i Europa League i potten för Astana. Vi ska inte glömma att Galatasaray kommer att vara nöjda med både ett måls ledning och oavgjort då det räcker för att ta sig till Europa League, så det finns ingen anledning för dem att gå framåt om dem leder med uddamålet med 10-15 minuter kvar heller.

Jag tror på ett tight möte och är imponerad av Astanas offensiv och kampvilja, jag tror på en tight match där det slutar oavgjort eller vinst med uddamålet för Galatasaray, inget jättevärde, men ungefär 10 punkter fel kanske, håller nere insatsen till 6u

Skribent: Olofsbetting
26 November 2015