Dags för Champions League och oftast brukar topplagen vara övervärderade, men här tycker jag nästan det är tvärtom. Jag vill hävda att Dinamo Zagreb är sämre än Malmö FF faktiskt och mot Arsenal var man en man mer delar av matchen, och lyckades nästan tappa ledningen mot Arsenal trots detta.

Olympiakos vet om att man måste vinna denna match, eller i alla fall ta poäng, för att ha bra chans att gå vidare, då Arsenal spelar ett dubbelmöte mot Bayern M och kommer få problem att ta poäng.

Det är därför nästan Olympiakos viktigaste match i gruppspelet om man ska vara ärlig. Vinner man borta mot Dinamo Zagreb och sedan hemmamötet så ska det mycket till för att man ska missa att gå vidare.

Jag tycker därför det är lite konstigt att oddsen är ganska jämna. Vi har sett vad Olympiakos har gjort tidigare, och okej att man är ett bättre hemmalag och förlorade mot Malmö FF borta, men mot Malmö FF borde man inte förlorat efter hur det såg ut spelmässigt heller.

Jag har svårt att se att Dinamo Zagreb ska vinna mot Olympiakos helt enkelt och väljer att spela lite safe, men tycker att oddset borde vara ner mot 1.75 här istället.

Skribent: Olofsbetting
19 October 2015