Okej, här är en nykomling i Bundesliga. En nykomling som inte likt nykomlingarna i Premier League får 100 000 miljoner att värva spelare för. Darmstadt har klarat sig helt okej i inledningen av Bundesliga och vann överraskande borta mot Leverkusen med 0-1 bland annat. Men det var ju såklart Leverkusen som förde matchen och skapade chanserna.

Bayern M hade tur senast mot Augsburg och fick en billig straff precis i slutet som kändes feldömd. Bayern M brukar ha svårt mot Augsburg men man borde såklart vunnit matchen större.

Här snackar vi ganska stor skillnad i spelartruppen, lite som i La Liga. Det är ett av Europas bästa lag som kommer att möta ett lag som de är bättre än på varje position.

Darmstadt är obesegrat efter fyra omgångar men känns varken bä eller bu.

Bayern M kommer att spela mot Shakhtar i veckan men kommer spela redan under tisdagen så man hinner vila upp sig.

Man ska bara köra över Darmstadt här och vinner man enbart med ett mål så är det riktigt dåligt genomfört tänker jag. Lewandowski har bevisat bra målform i EM-kvalet och Müller leder skytteligan i Bundesliga. Diego Costa har kommit in bra i laget och det har sett bra ut fram tills Augsburg, i alla fall resultatmässigt.

Nej, detta är ungefär som att Barcelona ska ta emot ett bottenlag i La Liga och jag förväntar mig att Bayern M faktiskt gör minst 3-4 mål här och har runt 60-70% bollinnehav på bortaplan.

Skribent: Olofsbetting
18 September 2015