Dags för omgång två av Champions League. Tottenham åkte på en 1-2 förlust hemma mot Monaco i första omgången, eller ja, på Wembley, men det var större publik än vanligt och bättre tryck.

Detta innebär att 0 poäng borta mot CSKA Moskva skulle göra att Tottenham får stora problem med att ta sig vidare. CSKA Moskva öppnade med att spela 2-2 borta mot Leverkusen, men man var utrullade stora delar av matchen och lyckades göra två snabba mål när man låg under med 2-0.

Jag är ganska säker på att Tottenham kommer att vara spelförande i Ryssland med, och CSKA Moskva är inte lika bra som man var förra säsongen i mitt tycke. Man har ett bra mittfält, men det är också Tottenhams styrka, och sen borde kvaliteten i försvarslinjen göra att Tottenham max släpper in ett mål, och jag har svårt att se att Tottenham går mållösa här.

Tottenham med kniven mot strupen redan kan man säga, och då tror jag att man minst tar med sig en poäng, men man bör hålla samma klass som Leverkusen minst, och då bör man rulla ut CSKA Moskva. Jag hoppas i alla fall att vi kan göra det så enkelt när vi investerar, så DnB Tottenham spelas på Guts.

Skribent: Olofsbetting
15 September 2016