Dags för en ny dag i Champions League och Man Utd ska resa till kalla Ryssland för att möta Pontus Wernblooms CSKA Moskva.

Man Utd kommer från en bra match mot Everton borta och Rooney såg pigg ut. I denna gruppen har alla lagen tre poäng, så det är verkligen all-in för alla lagen i gruppen.

Jag tänker mig att Man Utd bör ligga kring 55-60% boll och bör vara spelförande borta mot CSKA Moskva. Inte alltid det leder till mål såklart, och offensiven i CSKA är absolut inte dålig.

Doumbia har fått en fin nystart efter det uteblivna succén i Roma och Musa fungerar fint som ytterforwad med. Tosic och Dzagoev är inga dåliga pjäser heller.

Men jag ser inte hur Wernbloom ska klara av Schneiderlin och Schweinsteiger på mitten och Depay, Martial, Rooney och Herrera bör vara lite vassare än CSKA Moskvas stabbiga backar.

Jag tycker inte riktigt att oddsen är helt rätt här. Bollinnehavet borde styra lite mer och jag hade nog satt ner mot 1.75-1.70 på Man Utd DnB själv.

Man Utd bör vinna slaget om mitten och om man jämför anfallarna i båda lag mot respektive backlinjer, så borde Man Utd ha ett större övertag på CSKA Moskvas än vad CSKA kommer ha på Man Utds med De Gea i målet.

Skulle väl vilja påstå att det finns en ganska stor risk för X och X2 hade känts bättre, men vi får i alla fall tillbaka pengarna så fall.

Skribent: Olofsbetting
21 October 2015