Här blev jag verkligen överraskad över hur bolagen tänker. Ett spel på över 2.5 mål i matchen ger drygt 1.90 och att båda lagen gör mål ger 1.95.

Jag tror verkligen inte på 3-0 för Crystal Palace.

Premier League är den tightaste ligan i världen känns det som, där bottenlagen har bra chanser mot topplagen en bra dag. Detta är väldigt mycket på grund av att tv-avtalen ger klubbarna oerhört mycket pengar så att bottenklubbarna kan värva spelare från storklubbar i andra ligor.

Sunderland har många bra offensiva spelare som dem köpt in från bra lag helt enkelt. Och jämför du offensiven i Sunderland med defensiven i Crystal Palace på pappret så är den helt enkelt bättre.

Sunderland har läckt defensivt, men nu har man anställt Big Sam som tränare, och han bygger alltid upp sina lag bakifrån.

Mot Everton körde man lite optimistiskt med en trebackslinje men nu är det fyra försvarare igen.

Man möter ett Crystal Palace, som i mina ögon är ett kontringslag och passar bäst mot topplagen då dem kan ligga lågt och kontra sönder med Bolaise och Zaha.

Idag kommer Crystal Palace få vara spelförande stundtals och det kommer att bli en match som kommer att svänga fram och tillbaka och båda lagen kommer säkert att ha många avslut på mål.

Även om Sunderland också förlorat sina bortamatcher så har man ofta gjort mål, mycket tack vare spelare som Fletcher och Defoe i anfallet.

Adam Johnson, Borini och Lens lär spela släpande idag och mot just jämnare motstånd så brukar Crystal Palace spela målrikare.

Jag tycker 1.95 på att båda lagen gör mål är fint och investerar.

Skribent: Olofsbetting
23 November 2015