Jag har börjat bedrövligt i Premier League och ändå har jag fyra spel levande, så det kan bli värre. Det är egentligen inte en jättebra liga att spela på, då det är den liga som flest bookies har stenkoll på, och samtidigt den jämnaste ligan i Europa känns det som, där bottenlagen lätt kan ta poäng av topplagen.

Jag ska försöka spela på mer underdogs denna säsongen istället, eller köra på mer specialarspel, så får vi se om jag byter strategi senare.

Jag tänkte köra någon sorts hcp-spel på Crystal Palace här, som spelar bra under Pardew, men jag har tjajat om hur bra hörnlag de är, och kommer därför att köra på det istället.

Man kan dock ta ledningen och då blir det dåligt, men en normal dag kommer Arsenal klara X2 och Crystal Palace kommer trycka mot mål i större delar av matchen.

Man klarade 4,5 hörnor hemma i 14 av 19 matcher förra året. Det var mot Man City, Chelsea, Tottenham, Hull och Liverpool man inte lyckades bara, men då nådde man 4 hörnor i tre av dessa med.

Arsenal inledde inte så bra och kanske kommer inleda lite osäkert, samtidigt som Crystal Palace kommer fulla med självförtroende. I förra säsongen skapade man 10 hörnor hemma mot Arsenal och jag väljer att spela över 4,5 hörnor här.

Skribent: Olofsbetting
15 August 2015