Jag kan inte minnas senast man fick detta oddset på DnB hemma på Chelsea faktiskt. Chelsea har börjat ligan på ett sämre sätt, men vann övertygande mot Maccabi i veckan i Champions League och kanske är självförtroendet tillbaka hos spelarna?Det känns lite tvärtom hos Arsenal som har lite skador och som kommer från en tung 1-2 förlust mot Dinamo Zagreb i Champions League. Giorud tog ett dumt rött kort och bänkas till förmån för Walcott idag.

Chelsea har 3 raka vinster hemma mot Arsenal och 5 av 6 senaste matcherna lagen mellan på Stamford har slutat med vinst för Chelsea. Har väldigt svårt att se att Arsenal skulle plocka full poäng här.

Jag tycker Chelseas mittfält ser mycket bra ut och bör kunna besegra Arsenals som ser lite svagare ut rent fysiskt i alla fall. Var lite inne på att köra raka ettan eller Chelsea över 1.5 mål, för raka 1an ligger på 2.60, och det kan jag inte minnas jag sett på Chelsea hemma på ett bra tag.

Jag väljer dock att spela lite mer safe här, men i grund och botten har Chelsea bättre trupp än Arsenal. Dock tror jag att Arsenal kan göra mål, men jag tänker mig att Chelsea gör minst ett om inte två mål idag med.

Oddset på en målrik match är dock lite sämre än detta tycker jag. Jag säger spontant 2-1 till Chelsea.

Nu lutar vi oss tillbaka och tittar på ett spännande derby med Chelsea under rejäl press på att ta poäng!

Skribent: Olofsbetting
20 September 2015