Tycker mig ha hittat ett riktigt fin spel, som dessutom är ett utstick här.

Nykomlingarna Bournemouth tar emot ett skakigt Man Utd. Det är ett Manchester United som är väldigt skadedrabbat, speciellt defensivt, och det är ett Manchester United som precis har åkt ur Champions League och en coach som måste jobba hårt för att få tillbaka fansens förtroende.

Man Utd har ruskigt svårt att göra mål för tillfället, och då älskar jag att köra hörnspel på lag. Speciellt om man kör med en ensam anfallare och yttrar i lagen som gillar att utmana.

Bwin har lagt linan på 4.5 hörnor bara, vilket innebär enbart två hörnor i ena och sedan tre i andra, det borde ett Man Utd som inte riktigt får till avsluten klara av.

Man Utd har fullt med defensiva avbräck, ja, i princip en hel ordinarie backlinje faktiskt. Men Man Utd är ett lag som för spelet från mittfältet, så jag tror inte att bollinnehavet kommer att ändras så mycket. Möjligt att Bournemouths kontringar kommer att vara farligare helt klart, men i grund och botten tror jag på en ungefär normal matchbild som man kan tänka sig.

Andra bolag har lagt sig under 1.70 eller kört en lina högre.

Skribent: Olofsbetting
12 December 2015