Ställer mig lite frågandes här till oddset, men alla bolag verkar ligga runt 2.00 med på att Roma ska göra två mål. Jag hoppas inte de bedömde efter Barcelona-matchen då Roma hade 30% boll hemma och såg ganska dåliga ut.

BATE inledde borta mot Leverkusen med 1-4 och blev totalt utspelade, och Roma inledde mot Barcelona och blev totalt utspelade med.

Barcelona kommer säkert vinna gruppen, men frågan är bara vem som gör upp om andraplatsen, och det är garanterat Roma och Leverkusen här. Roma klarade oavgjort hemma mot Barcelona och vill såklart bygga vidare på detta. En vinst borta mot BATE är det enda som gäller. Kan inte tänka mig att de tar lätt på matchen.

BATE minns vi väl alla från förra säsongen? Man slutade överlägset sist i gruppen och var det sämsta laget som deltog i Champions League med hästlängder.

Man fick 3 poäng på 6 matcher och 2-24 i målskillnad i en grupp som inte innehöll några extremt bra lag heller. Man förlorade borta mot Porto med hela 0-6, dubbelmötet med Shakhtar stlutade med hela 0-12 efter 0-7 på hemmaplan. Det blev även 0-3 hemma mot Porto och avslutades med 0-2 borta mot Bilbao.

Det inleddes även i år med 1-4 borta mot Leverkusen som sagt, och det var ett Leverkusen som inte var samspelt då transferfönstret låg väldigt nära denna match med.

Roma vann senast med hela 5-1 hemma mot Carpi i ligan och spelade ut Juventus för någon vecka sedan. Jag har svårt att se att Roma ska tappa poäng här och 0-1 tror jag heller inte det slutar. Roma har allt för skickliga och snabba spelare för att bara göra ett mål mot ett sådant mediokert lag och jag är lite fundersam över att oddset på Roma gått upp ganska kraftigt.

Dzeko saknas, men Gervinho och Salah bör lösa målen bland annat.

Skribent: Olofsbetting
29 September 2015