Dags för play-off och vi fick verkligen värsta möjliga moståndare här. Jag tycker att bolagens värdering är helt fel här, och många har Sverige som favoriter. Vi ska tänka på att Sverige börjar hemma med, vilket måste ses som en nackdel.

Tar vi en titt på Sveriges mittfält så har vi spelare från Grasshoppers, Hamburg, Olympiakos, Trabzonspor och Sunderland bland annat.

Danmark har spelare från Schalke, Sevilla, Celta Vigo och Tottenham där istället.

Kollar vi på backlinjen så dras vi med Antonsson och Granqvist där Danmark istället kör med Agger och Kjaer.

Om vi ser till ytterbackarna och målvakten så är det jämnt skägg kan man säga, och kollar vi i anfallet så har vi spetskompetens i Zlatan. Men jag skulle vilja påstå att Danmark har bättre andreanfallare om man säger så.

Jag skulle snarare säga att Danmark skulle ligga runt 60% chans att gå vidare och inte 50%. Jag tycker att bolagen har valt fel favorit här och både Ladbrokes och Bet365 sticker ut med 2.00.

Eftersom Sverige spelar hemma i första så kan det vara så att 2.00 är borta direkt efter detta. Räcker nästan att Danmark gör ett mål.

Jag har svårt att se att vår stabbiga fyrbackslinje ska stå emot Bendtner och Danmarks snabba spelare och Eriksens passningar.

Nej, hej då EM enligt mig! Hoppas jag har fel

Skribent: Olofsbetting
19 October 2015