Dags för Arsenal att ta sig in i Premier League. Man vann Community Shield över Chelsea och varken Chelsea eller Man Utd har imponerat på mig, fast Chelseas första halvlek innan utvisningen var ganska bra.

Men men, Arsenal har spelat Emirates Cup under försäsongen och vann allting, man har öst in mål framåt och med Cech i målet har det sett väldigt stabilt ut defensivt med. Kanske man kan ta de där extra trepoängsmatcherna där man får 1-0 istället för 1-1 pga defensiven i år. Man har spelat 4 matcher på försäsongen + Community Shield och bara släppt in ett mål, det imponerar.

West Ham med Bilic som tränare, sket i Europa League totalt, man har skickat reservlaget för att truppen skulle vara frisk till ligastarten istället. Nackdelen med detta är att West Ham inte är så samspelta istället. West Ham imponerade i början av förra säsongen, men med Bilic som tränare tror jag på katastrof nästan.

Valencia och Carroll går skadade, båda anfallare. Vi har Jenkinson som inte får spela mot Arsenal där han är utlånad ifrån, och vi har även frågetecken på Reid, O'Brian och Obiang i West Ham, vilket ställer till det i defensiven med.

Jag är säker på att det kommer att vara spel mot ett mål nästan för Arsenal under hela matchen.

Wilshere är tyvärr skadad, och så även Rosicky, Welbeck och Sanchez vilar förmodligen upp sig från Copa America.

Men Arsenal har bredd och just mot West Ham ska detta spela mindre roll att rotera.

Först var jag sugen på "Arsenal att vinna och hålla nollan" till över 2.00, men jag vill se lite mer först, tror dock West Ham får svårt att göra mål med skador på anfallarna med.

Jag väljer istället Arsenal att göra mål i båda halvlekarna då jag antar det blir spel mot ett mål i långa delar av matchen och offensiven har sett riktigt bra ut på försäsongen.

Skribent: Olofsbetting
9 August 2015