Tar ett tidigt speltips då jag ser att oddsen redan har droppat lite. Manchester City öppnade över 3.00 i odds och nu är oddset ner mot 2.90 drygt.

Arsenal är skadedrabbat för tillfället och vissa spelare är osäker där. Samma gäller med Man City, men i grund och botten skall det vara jämnare.

Jag får uppdatera spelet senare med lite bättre skadeinfo, men oavsett så bör det vara jämnare. Först och främst vill nog ingen av lagen förlora här, så ett oavgjort resultat kan ligga nära till hands.

Hade jag varit lite snabbare kanske jag hade fått upp mot 1.70 på X2, och det är bara så brutalt fel, även om Arsenal har fungerat bra på senare tid.

Ett dnb ger 2.12 och i mina ögon borde det ligga ner mot 1.85-1.90 kanske. Beroende lite på vilka spelare som är friska såklart.

Men detta oddset lär inte finnas kvar på avspark.

Uppdatering

Oddset har nu stigit faktiskt och inte sjunkit, vi får nu 2.23 på Man City DnB, men eftersom jag lagt det till ett sämre odds får det stanna där. Men Agüero ryktas starta, men Sanchez i Arsenal startar på bänken. Jag ser inte hur en offensiv med Walcott, Özil, Giroud och Campbell får oddsen att sjunka på Arsenal? Cazorla, Özil, Sanchez och Giroud hade jag förstått kanske.

Samtidigt har Arsenal förmodligen Ramsey och Flamini på innermittfältet med, vilket känns svagt mot Fernandinho och Touré. VI har De Bruyne, Sterling, Silva och Agüero offensivt.

I mina ögon känns matchen mer 50-50, men jag kan vara ute och cykla med, vem vet....

Skribent: Olofsbetting
21 December 2015