Ajax har inlett riktigt bra i ligaspelet och hade lite otur mot Rapid Wien, som för övrigt gjorde det riktigt bra och även igår mot Shakhtar.

Jablonec mötte FC Köpenhamn i två möten och gick vidare lite turligt då FC Köpenhamn var det bättre laget över två möten.

Det är ganska klart att Ajax är det bättre laget här och oddset borde varit lite lägre på rak vinst för Ajax. 1.50 säger bolagen och jag säger ner mot 1.40, jag tycker att Ajax har bevisat att man kan föra spelet fint och släpper till lite målchanser.

Jablonec gör max ett mål ikväll och Ajax borde kunna göra två, tre mål. Får hoppas att det inte blir som med Basel igår. Ajax har bästa möjliga lag i första mötet och satsar på att ta sig till Europa League.

Jablonec slutade trea i tjeckiska ligan förra året och har inte klarat att ta sig till Europa League på tre tidigare försök. Man ligger för närvarande i mitten av tabellen med enbart en seger på fyra matcher, så formen är inte den bästa.

Fisher är tillbaka i Ajax inför matchen men De Boer förväntas ställa upp med samma lag som slog Willem II hemma med 3-0.

Skribent: Olofsbetting
20 August 2015