Tips på Rögle mot Malmö i SHL. 

Skånederby och lapp på luckan i Ängelholms lada. Väntas en 400-500 Malmöfans på SHLs minsta bortasektion + lite varstans runt arenan. 

Rögle inledde ganska hyffsat i SHL men verkligheten börjar sakna krypa i kapp nykomlingen. Tre raka förluster är Ängelholmslagets facit och hemma har man inte vunnit sedan den 23 september då Karlskrona gästade. 

Oscar Dansk i Röglemålet är väl ok men inte mycket mer. Släpper in en del enkla puckar och har svarat för 2-3 rejäla grodor denna säsong. Frågan är hur en sån ung kille pallar ett skånederby? Risk för derbyfrossa må tro?

Malmö har lite skadeproblem på målvaktsfronten men Jonas Gunnarsson som vikarierar för Alsenfelt gjorde det riktigt bra mot Modo senast där han höll nollan. Tror Gunnarsson och Malmö kommer gå segrande ur detta. Malmö har ett klart bättre momentum och formen känns mycket bättre. 

Rögle räcker ofta inte hela vägen fram och känns en smula tama sista 20 

Ett spel på Malmö till odds 2.74 hos ComeOn! Lockar klart, speciellt med tanke på hur det sett ut i de senaste omgångarna. Ett Malmö med självförtroende på uppgång kommer bli farliga här. Tror Malmös PP kommer fälla avgörandet!

Skribent: Markus88
19 October 2015