Om du någon gång har pysslat med vadslagningsspel av något slag har du så klart koll på att det i första hand handlar om sport med tanke på att det är mest populärt att spela på. Det finns olika sätt att spela med odds och numera, i och med internet och tillgängligheten att spela på nätet, har portarna till live odds också öppnats de senaste åren. Och i och med möjligheten att spela live, alltså samtidigt som matchen pågår, har man lyckats skapa en helt ny nivå av spänning när det gäller att tippa.

Live odds

Med vanliga odds bestäms dem i förväg av spelbolagen och strax innan en match drar i gång infaller det ett spelstopp. När det i stället gäller live odds så förändras de hela tiden beroende på hur matchen går och du kan spela när helst du önskar under matchen. Eftersom man spelar live odds på nätet får man bege sig till någon av alla spelbolagens sajter för att spana in spelmöjligheterna. Och de spelbolag som är i framkant har redan insett att live odds är något som kommer att bli ännu mer populärt i den närmaste framtiden.

Utbudet av hur du kan spela med live odds växer ständigt så att det knakar. Du kan spela på allt från vilka du tror kommer att vinna till vilket av lagen som kommer att peta in det kommande målet för att bara nämna några. Sedan kan man spela på lite mer oräkneliga sätt genom att tippa på vilket lag som kommer att få nästa hörna eller varför inte nästa gula kort? Genom att spela med live odds kan du med andra ord verkligen öka adrenalinets flöde.

Spelbolag med bäst live odds:

Vi rekommenderar följande spelbolag om du skall spela live:


100 omsättningsfria freespins.
18+ | Spela casino ansvarsfullt Endast nya spelare. Få 100 gratissnurr i Starburst (värde 1 kr/snurr) utan omsättningskrav vid första insättningen. Min insättning 100 kr. | regler & villkor gäller
Några som ligger i topp

Det som är den absolut största fördelen med att spela med live odds är självklart att du kan spana in matchen samtidigt som du spelar på den. Det innebär ju så klart att du kan analysera och se åt vilket håll matchen verkar gå och sedan satsa utefter hur du bedömer situationen. Den stora nackdelen som finns är ju om man gärna blir lite för ivrig i sitt spelande och inte tänker igenom sina beslut helt klart innan man gör något. Dessutom kan man tycka att det ska gå att vinna tillbaka eventuella förluster under samma match och då förlorar man plötsligt ännu mer pengar.

Reklamerna för de olika spelbolagens sajter som erbjuder svenska folket att spela med live odds verkar aldrig ta slut. Och faktum är att en hel del av de stora spelbolagen i dag är att lita på men det finns ju kanske några av dem som kanske utmärker sig lite extra på just den här fronten.

Bet365 live odds

Bet365 kan faktiskt stoltsera med att de har ett av de allra största utbuden när det gäller live odds och att de verkligen inte ligger på latsidan med utvecklingen av sina live oddsspel. Bet365 har varit med sedan man insåg att trenden med live odds började ta sig ordentligt. Du kan välja mellan ett antal olika spelformer – varför inte den klassiska varianten med 1 X 2 eller vilket lag som kommer att lyckas göra nästa mål? Det finns en massa olika alternativ och du som gillar att spela med odds kommer definitivt att hitta något som passar. Här kan du dessutom spana in matcherna som livestreamas direkt i webbläsaren. Om du verkligen är en spelfantast kan du välja att spela med live odds varje dag om du nu skulle önska det och utbudet tillsammans med tillgången till livestreaming ger så klart en liten guldstjärna till Bet365.

Unbet live odds

Ännu en ledande spelsajt som du med säkerhet har hört talas om är Unibet. Här kan du njuta av en användarvänlig sajt med snygg design. Det innebär med andra ord att Unibet verkligen har satsat på att erbjuda en spelsajt som ska locka många. Här finns ett gediget utbud med live odds och alla de vanliga spelen som 1 X 2 och handikapp. Du kan spela live på allt från den populära kategorin fotboll till tennis och basket. Eller varför inte prova spela på dart? Om man ska ta upp en funktion som är unik för Unibet så bjuder man på något som kallas för Cash-in. Det fungerar som så att man både får ut sina vinster eller kan ta ut pengar som man har satsat under tiden som matchen pågår.

Expekt live odds

En annan stor aktör på marknaden för live odds som du förmodligen inte heller har kunnat missa bland alla reklamer på tv är spelbolaget Expekt. Sajten har under lång tid varit en av de mest populära även om den först på senare tid har tagit in en såkallad livebettingklient och livestreaming i sitt utbud. Förmodligen baseras Expekts popularitet mycket på grund av att den är så användarvänlig och enkel att använda. Men nu har även Expekt tagit steget till live odds och gått framåt i utvecklingen så att de fortfarande kan vara konkurrenskraftiga.

Utbudet kanske inte är något som kan mäta sig med många andra sajter direkt men den vanliga delen där man kan tippa i förväg är desto bättre. Men är du ute efter det enkla och traditionella spel såsom 1 X 2 eller handikapp har du kommit rätt om du surfar in på Expekt.

NordicBet live odds

Nordicbet är också ett bra alternativ om man vill hålla koll på live odds och spela på det viset. Du får spela på en sajt som bjuder på fräsch design som dessutom är lättnavigerad. Något som många spelare gärna värderar högt. Nordicbet är en sajt som blir alltmer populär men trots det erbjuder den inget särskilt som utmärker den från andra spelsajter. De största sporterna som fotboll och ishockey ryms i Nordicbets utbud men självklart hittar du även andra sporter att spela på. Emellanåt kan du dock också få chansen att spela på lite annorlunda sporter.

Detta är bara några få av en mängd olika sajter och det är svårt att säga något om vilka eller vilken sajt som ligger i toppen och är bäst. Däremot kan du njuta av att det faktiskt finns många spelsajter som erbjuder live odds med hög kvalitet. Det är ju som bekant hård konkurrens mellan spelbolagen vilket hela tiden bidrar till att sajternas live odds blir allt bättre. Det är bara att bestämma dig för var du vill spela helt enkelt!

Mrbet

Skribent: Mrbet
18 April 2017