bet365 förespråkar ansvarsfullt spelande. Spelbolaget förespråkar spelande som en underhållande fritidsaktivitet. Enligt Bet365 mening kan spelandet endast förbli ett nöje så länge du har kontroll över det och spelar på ett ansvarsfullt sätt. Bet365 vet dock att för vissa är inte spelandet enbart en oskyldig fritidsaktivitet, utan kan utvecklas till att bli ett problem. 

För att hjälpa dig erbjuder Bet365 en mängd möjligheter till rådgivning och kontoinställningar som hjälper dig hantera ditt spelande. Dessa ger dig kontroll både över tid och pengar som du spenderar på spel.

- Tips på hur du behåller kontrollen
- Insättningsgränser
- Aktivitetsvarning
- Timeout
- Självuteslutning

Bet365:s kundtjänstmedarbetare har fått utbildning i relation till problemspelande och finns tillhands för att lyssna och ge råd om hur du behåller kontrollen. Om du vill tala med Bet365 om problemspelande vänligen kontakta dem direkt. De finns tillgängliga dygnet runt.  

Det finns även flera oberoende stödorganisationer som arbetar med spelproblemrelaterade frågor. De erbjuder en rad kontaktmöjligheter samt gratis och konfidentiell rådgivning.

Om du är orolig över ditt spelande kan du klicka här för att fullfölja Bet365 självrannsakan inne på hemsidan för spelproblem. Detta kan hjälpa dig att bedöma huruvida du har ett problem.

18 års gräns på spelande

Det är olagligt för personer under 18 år att spela om pengar och bet365 tar sitt ansvar vad gäller förhindrandet av minderårigt spelande på största allvar. Bet365 genomför ålderskontroller på kunder och kan komma att fråga om verifierande dokumentation i de fall kontrollerna är ofullständiga.

Konton tillhörande personer under 18 år, som ertappas spela hos bet365, kommer att stängas och alla eventuella vinster kommer att annulleras.

Om du misstänker att någon under 18 år spelar hos bet365, vänligen kontakta bet365 för att rapportera detta.

 

Per

Skribent: Per
14 December 2017